martes, 1 de abril de 2014

De quins animals fuig el conill?

A l'última entrada que vam escriure ens vam formular una nova pregunta: de quins animals s'amaga el conill? Com la resta d'animals que habiten el planeta, el conill ha de fugir i protegir-se de diversos depredadors que se'l menjaran en quant se'ls presenti una ocasió.
Quins són aquests depredadors? Aquesta pregunta va sorgir a continuació. Tenim clar que han de ser animals amb activitat diürna, motiu pel qual els conills aprofiten per sortir a la nit, mentre els seus depredadors dormen. Com que els conills no són plantes, estem segurs de què els seus depredadors seran animals carnívors de mida semblant o superior a la seva. 
Tenint en compte les característiques enumerades anteriorment, vam elaborar una llista dels seus possibles depredadors: serps, aus rapinyaires, guineus, coiots i per descomptat l'ésser humà.
Vam fer recerca i vam descobrir que el conill té molts més animals als que evitar durant les seves sortides del cau: són un potencial depredador els que hem citat anteriorment juntament amb les fures, gossos, grans llangardaixos, gats, llops, mofetes i mosteles. Encara que de ben segur se'ns escapa algun.

Guineu perseguint un conill

AMLJF

No hay comentarios:

Publicar un comentario